Advertise with us
Let us design your banner
optionyard.com/el/

Home
Opportunity
Emgoldex
Shares
Μετοχές
E-store
Terms
Privacy
Advertise
Awarded ad package
Blog
Contact

Find us on Google+

Give us a like here: Hirade H-15
or Getmecash4ever

    

 
     Πάρτε τις ψηφιακές μετοχές getmecash4ever.com και κερδίστε μια μεγάλη απόδοση της επένδυσης!
     Εγγυημένη ικανοποίηση! Τι θα πάρετε;
     Θα στηρίξετε προφανώς το site μας και θα παίρνετε μέρισμα 0,30 € ανά μετοχή , το μήνα μόνο για την κατοχή των μετοχών αυτών , επίσης.
     Το μέρισμα των 0,30 € θα κατατεθεί στο paypal λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια 10 ημερών μετά από την επέτειο κάθε μήνα της αγοράς των μετοχών σας ( όταν το υπόλοιπο των μερισμάτων σας φτάνει πάνω από 1 € ) .
     Μπορείτε να αγοράσετε όσες μετοχές θέλετε , όπως σας αρέσει . Αν θέλετε να πουλήσετε τις μετοχές σας πίσω σε μας σε μεταγενέστερο χρόνο , όταν η τιμή είναι υψηλότερη , θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτό τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την επιθυμητή ανταλλαγή .
     Η αγορά ψηφιακών μετοχές της ιστοσελίδας μας , σας δίνει το δικαίωμα να αποκτήσετε μερίσματα από αυτή την ιστοσελίδα και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας για την καλύτερη τιμή ( δεν σας δίνουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία web site ) .
     Οι αυξήσεις των τιμών ανά μετοχή είναι 1 € κάθε φορά που το site κάνει συνολικές πωλήσεις που φτάνουν τα 3000 € . Αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα πωλούνται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας , υλικά και άυλα.
     PLUS : Θα σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη σελίδα για σας , όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε 5 συνδέσμους στη δεξιά στήλη και μία διαφήμιση σου στη μεσαία στήλη με λεπτομερή περιγραφή , όπου θα προσθέσουμε επίσης τον αριθμό των μετοχών που κατέχετε και οι αποδείξεις πληρωμής στο paypal λογαριασμό σας .
     Και αυτή η σελίδα θα φιλοξενείται μαζί με την ιστοσελίδα μας , χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς . Αυτή είναι μια πραγματικά καλή συμφωνία για μόνο 14 € .
     ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπάρξει μία τέτοια σελίδα ανά μέτοχο . Αγοράζοντας περισσότερες μετοχές δεν πολλαπλασιάζει αυτή τη σελίδα .
     Η καλύτερη προσφορά : Όταν αγοράζετε 40 ή περισσότερες μετοχές (αξίας 560 € σήμερα ), με την άδειά σας, θα δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για εσάς στο site emgoldex στην ομάδα μας . Θα πάρετε url παραπομπής σας, το οποίο θα μπορείτε να προωθήσετε για να πάρετε τους νέους πελάτες για τον λογαριασμό σας στην emgoldex . Θα συνεχίσετε να κερδίζετε 0,30 € ανά μετοχή ανά μήνα . Και όταν το τραπέζι σας είναι γεμάτο θα πάρετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην emgoldex με την πρώτη σας πληρωμή σε αυτό μείον τα 540 € που έχουμε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας στην emgoldex . Εν τω μεταξύ , δεν θα είστε σε θέση να πωλήσετε τις μετοχές σας σε εμάς, γιατί το ποσό των 540€ θα έχει χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή σας στην emgoldex . Θα είστε σε θέση να πωλήσετε τις μετοχές σας σε εμάς μετά από την πληρωμή του ποσού για την εγγραφή του λογαριασμού σας στην emgoldex σε εμάς .
     Θα σας ζητηθεί να μας στείλετε μια φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ένα λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας στο όνομά σας. Η διεύθυνση στο λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση που έχουμε στο προφίλ του λογαριασμού σας . Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες .
     Παραγγελία εδώ .
 
     Παράδειγμα Νο1: Μπορείτε να αγοράσετε 50 μετοχές στις 20 Ιανουαρίου και θα αποφασίσετε να μας δώσετε την άδεια να ανοίξει ένα λογαριασμό για εσάς σε emgoldex . Δημιουργούμε έναν λογαριασμό για εσάς στην emgoldex και σας παρέχετε ένας σύνδεσμος στην emgoldex . Θα πρέπει να βρείτε 2 νέους πελάτες σε emgoldex να εγγραφούν με τη σύνδεσή σας και να πληρώσουν για την εγγραφή τους και 540 € σε emgoldex ιστοσελίδα , ή να αγοράσουν τουλάχιστον 40 μετοχές από εμάς και να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και για εσάς . Διαφορετικά, δεν θα πληρωθείτε από emgoldex site. Σχεδιάζουμε μια προσαρμοσμένη σελίδα στο site μας , όπως περιγράφεται παραπάνω . Από τις 20 Φεβρουαρίου έως 1η Μάρτη θα σας στείλουμε 15 € ( 50 μετοχές Χ 0,30 € μέρισμα ανά μήνα) σε paypal λογαριασμό σας . Θα συμπληρώσετε τον πίνακα emgoldex σας και θα πάρετε 3000 € μείον 540 € στον λογαριασμό σας emgoldex . Μπορείτε να αποφασίσετε να πωλήσετε τις μετοχές σας, όταν η τιμή ανεβαίνει στα 20 € , έτσι ώστε να πάρετε 1.000 € , όταν πουλήσετε τις μετοχές σας . Μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η απόδοση της επένδυσης σε 2 χρόνια επενδύοντας μόνο 700 € για να αγοράσει τις 50 μετοχές
     Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς λειτουργεί emgoldex πρόγραμμα .  
     Υ.Γ. : Περιμένετε όχι περισσότερο ! Αυτή είναι μια αγορά win-win .     Παραγγελία εδώ
     Πρόγραμμα συνεργατών: Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα ανταμοιβής συνεργατών. Όταν γίνετε μέτοχος με την αγορά τουλάχιστον μίας μετοχής γίνεστε υποψήφιος για το πρόγραμμα ανταμοιβής συνεργατών. Το μόνο απαιιτούμενο είναι είτε να μας ειδοποιήσετε εσείς για τον συνεργάτη σας δίνοντάς μας την ηλεκτρονική του/της διεύθυνση, ή ο συνεργάτης σας να τοποθετήσει την δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση στο πεδίο των σχολίων της παραγγελίας. Αυτές είναι οι ανταμοιβές που λαμβάνετε με το να εγγράφετε νέους μετόχους στον ιστότοπό μας:
    
  • 0.30€ εφ' άπαξ αμοιβή - 1ο επίπεδο
  • 0.15€ εφ' άπαξ αμοιβή - 2ο επίπεδο
  • 0.05€ εφ' άπαξ αμοιβή - 3ο επίπεδο
 
Featured Advertisements

Need an expert in HTML, Internet Marketing & Website Design & Logo design? Hire Me at ...


 

Free classifieds My classifieds

Advertise here
Advertise here
Advertise here
Advertise here

"Every single euro is valuable
for my son's worktherapy expenses"
Read more...
Your help will be appreciated!
Affiliate Program ”Get Money from your Website”
Advertise here

Just a welcome! Online guitar lessons available


 
© 2013 getmecash4ever.com All rights reserved. Page design by: Getmecash4ever.com Web Design Department.